Foredragsholdere på Hyttemesse Gudbrandsdal 2023

Hyttemesse Gudbrandsdal | Amoi | Foto: Amoi
Rune Haraldsen
Lørdag 1. oktober

Rune Haraldsen er en ordentlig handyman med erfaring fra eget håndverkerfirma, samt en rekke store og små oppussingsprosjekter. Han er en av Norges mest kjente influensere innen oppussing og interiør, og i 2019 ledet han programserien «Oppussing på en dag» på TVNorge. Rune har pusset opp en 70-tallshytte og vil snakke om tips og triks til hvordan man kan fornye en eldre hytte til dagens standard.

Hyttemesse Gudbrandsdal | Ole Rosen-Lystrup | Foto: P. Hornburg
Ole Rosén-Lystrup
Lørdag 1. oktober

Ole kjenner vi best fra sine 6 sesonger i Eventyrlig oppussing på TV3, han spiller nå i disse dager inn sesong 7. Når Ole ikke er på tv-innspilling, driver han selskapet Drivved hvor de spesialdesigner og produserer møbler og interiør.

Drivved fokuserer på bærekraftig gjenbruk, god design og ikke minst funksjonalitet når de tilvirker sine møbler.

Vi i Hyttemesse Gudbrandsdal er så heldige å få besøk av Ole. Her skal vi lære om bærekraftig gjenbruk og funksjonalitet. Kanskje er vi selv i stand til å bygge oss et enkelt møbel etter denne helgen?

  Hyttemesse Gudbrandsdal | Hege Wølner Interiørdesign | Foto: Hege Wølner
  Anine von Krogh
  Lørdag 1. oktober

  Anine er influencer og driver Instagramkontoen Villa Von Krogh der hun har 37 000 følgere. I 2020 vant hun Gullfjæren interiør awards hytte. Hun har hytte på Musdalssetra i Øyer kommune. Anine vil snakke om interiørstiler på hytta.

  Hyttemesse Gudbrandsdal | Marius Røed Sveipe | Daglig leder Gudbrandsdal Energi
  Kokken Tor
  Søndag 2. oktober

  Tor Jørgen Kramprud Arnesen, også kjent fra suksessen Flying Culinary Circurs, er grunnlegger av Kokken Tor. Fra kokkelærling, til gründer i det berømte og anerkjente kokketeamet Flying Culinary Circus, har Kokken Tor opplevd det meste; laget mat og servert internasjonale stjerner som Beyonce, Shakira, Guns’n Roses, Pharrell Williams, Hugh Hefner og Sarah Ferguson. Han har deltatt i utallige matprogram, og er en kjent skikkelse fra Youtube-kanalen til Flying Culinary Circus.

  Hyttemesse Gudbrandsdal | Martin Brandsdal | Hesselbrand
  DNT
  Søndag 2. oktober

  DNT Gudbrandsdalen er en av 57 foreninger under Den Norske Turistforening. DNT Gudbrandsdalen dekker kommunene Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre og Lesja. DNT vil snakke om turmulighetene i Gudbrandsdalen.

  Hyttemesse i Gudbrandsdalen er en arena for inspirasjon til å utvikle din hyttedrøm.

  Lurer du på noe?

  Send oss en melding!

  11 + 15 =