Utstillere på Hyttemesse Gudbrandsdal 2023

Hyttemesse Gudbrandsdal skal være en møteplass for næringslivet i regionen som tilbyr varer og tjenester som inspirerer de som besøker messen, og skal gi dem lyst til å velge lokale og kortreiste varer og tilbydere.

Hyttemesse i Gudbrandsdalen skal samle tilbydere av varer, tjenester og opplevelser i Gudbrandsdalregionen som skal gi våre deltidsinnbyggere inspirasjon til og utvikle sin hyttedrøm. slik at det skal bli enklere for dem å leve det gode hytteliv i dalen.

Vil du bli med oss på å skape en arena for inspirasjon til å utvikle hyttedrømmen til hytteeierne i vår region?

Tinde Hytter AS

Tinde Hytter tilbyr nye hytter og kan også hjelpe deg med tilbygg.

    Hyttemesse Gudbrandsdal | Utstiller | Eco Solutions | Foto: Eco Solutions

    ECO Solutions 

    Eco Solutions tilbyr tjenester for deg som ønsker vann og avløp i fritidsboligen. Er du ikke tilknyttet offentlig VA kan Eco Solutions hjelpe deg.

      Hyttemesse Gudbrandsdal | Utstiller | Ring Elektroservice

      Ring Elektroservice AS

      Har du fundert på om du skal installere elbil-lader på hytta? Ring Elektroservice leverer og monterer elbil-lader. Ring Elektroservice utfører alle el-tjenester og monterer belysning, både innendørs og utendørs. Vurderer du også smart løsninger på hytta? Ta en prat med Ring Elektroservice, de kan hjelpe deg.

        Hyttemesse Gudbrandsdal | Utstiller | Tretten Byggservice AS |

        Tretten Byggservice AS

        Trenger du å bytte vinduer eller dører, eller trenger du et nytt anneks på hytta? Kanskje har du behov for å bygge på et ekstra soverom? Tretten Byggservie utfører både små og store jobber og har mange års erfaring i bransjen.

        Tretten Byggservice utfører tømrer arbeid, forskalingsarbeid, rehabilitering, nybygg og tilbygg. Ta en uforpliktende prat med dem under hyttemessa.

          Hyttemesse i Gudbrandsdalen er en arena for inspirasjon til å utvikle din hyttedrøm.

          Lurer du på noe?

          Send oss en melding!

          6 + 5 =